Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مهدی دیناری، مدیرکل بهزیستی همدان گفت: کودکان در اشکال مختلف زیرپوشش بهزیستی بوده که از جمله آن‌ها کودکانی هستند که زیرپوشش  و مستقر در مراکز شبانه روزی هستند که با صدور حکم قضایی در مراکز و یا خانه‌های بهزیستی پذیرش می‌شوند.

او افزود: در حال حاضر تعداد ۱۵۵ نفر کودک در این مراکز پذیرش و ساماندهی شده‌اند و از ابتدای ورود آن‌ها به این مراکز، کوشش می‌شود تا با شناسایی نزدیکان و منابع حمایتی و خانواده‌های خویشاوند و یا خانواده جایگزین، امکان جایابی فرزند در محیط خانوادگی محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بهزیستی همدان با بیان اینکه مراکز با همه تلاش‌هایی که موسسات مربوطه در راستای رشد و حمایت از فرزندان انجام می‌دهند، نمی‌تواند جایگزین خانه و تأمین کننده کامل نیاز‌های عاطفی و هویتی فرزندان باشد، افزود: برخی کودکان زیرپوشش بهزیستی در قالب خدمات مستمری و یا امدادبگیر تعریف می‌شوند که این کودکان به علت عدم بضاعت مالی خانواده و یا خویشاوندان زیرپوشش هستند که به آن‌ها کمک‌های مالی می‌شود و از طریق خانواده خود و یا نزدیکان نگهداری می‌شوند که تعداد آن‌ها حدود ۲۵۰ نفر است.

دیناری به تفکیک کودکان خیابانی و کودکان کار پرداخت و گفت: خوشبختانه با توجه به تعاریف پذیرفته شده از کودک خیابانی در همدان به دلیل بافت شهری و مهاجر پذیر نبود تبعه افغان یا سایر مصادیق، کودک خیابانی که در شب هنگام جا یا خانواده‌ای نداشته باشد، نداریم، اما کودک کار در همدان وجود دارد که در اشکال مختلف اعم از کارگاه‌های خانوادگی، مزارع و سایر موارد آموزش داده می‌شود.

او ادامه داد: اما با توجه به سهمیه بندی منابع اعتباری، سالانه تعدادی را به عنوان سهمیه استانی از کشور اعلام کرده که تعداد آن‌ها در سال جاری  ۸۰ نفر بود که زیرپوشش بهزیستی هستند و خدمات آموزشی و حمایتی برای این کودکان اعم از آموزش‌های خود مراقبتی_مهارتی و سایر مصادیق به آنان و خانواده‌های آن‌ها نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل بهزیستی همدان درباره شرایط فرزندخواندگی و امکان واگذاری کودکان به خانواده‌های متقاضی نیز گفت: متقاضیان برای فرزندخواندگی این کودکان باید در سامانه مربوطه به آدرس Adoption.behzisti.net ثبت‌نام کنند و با توجه به بارگذاری آیین نامه فرزندخواندگی در سامانه می‌توانند از تمامی جنبه‌های مرتبط با پذیرش فرزند و شرایط عمومی و اختصاصی و اولویت‌های پیش‌بینی شده در مقررات فوق، آگاهی یابند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی کودک آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی