Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر بیمارستان بعثت همدان گفت: از روز چهارشنبه پذیرش بیمارانی که نیاز به شیمی‌درمانی دارند در مرکز جامع سرطان همدان شروع شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، در سال 94 کلنگ‌زنی مرکز جامع سرطان همدان با حضور وزیر بهداشت وقت انجام شد.این مرکز با مشارکت بنیاد خیریه فرشچیان و دانشگاه علوم پزشکی همدان شروع به ساخت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار بود این مرکز در 6 طبقه طراحی شود و در زیرزمین آن خدمات رادیوتراپی خارجی و داخلی و در طبقه همکف، خدمات شیمی‎درمانی ارائه شود.

همچنین طبقه اول مرکز جامع سرطان به مرکز آموزشی تحقیقاتی شامل اتاق کنفرانس، کتابخانه، پاویون رزیدنت‌های خانم و آقا، مرکز تحقیقات، اتاق غربالگری سرطان، اتاق پیشگیری از سرطان، مرکز تخصصی پاتولوژی مرجع و مرکز بررسی ژنتیکی اختصاص یابد.

طبقه دوم نیز شامل کلینیک‎های لنف، بازتوانی، بخش مشاوره و روانپزشکی، اتاق مشاوره تغذیه و اتاق ثبت تومور است و طبقات سوم و چهارم برای بخش‏‎های رفاهی شامل نمازخانه، استراحت بیماران و بوفه طراحی شده است.

برای این پروژه بزرگ 3 فاز تعریف شده و تاکنون فاز یک آن که مربوط به خدمات پرتو درمانی بوده تکمیل شده است اما علیرغم نصب دستگاه‌های شتاب دهنده هنوز خدمات پرتو درمانی به بیماران ارائه نمی‌شود.

دستگاههای این بخش از سالهای گذشته خریداری و نصب شده اما از آنجا که شرکتهای سازنده این دستگاه‌ها در خارج از کشور است مشکلاتی برای راه‌اندازی آن وجود دارد.

در هفته گذشته کارگران ساختمانی مرکز جامع سرطان که در محوطه بیمارستان بعثت همدان قرار دارد خبر از تعطیلی پروژه و تسویه حساب با کارگران، دادند.

مشکل را از مقامات مربوطه جویا شدیم. بنابر اطلاعات به دست آمده بخاطر مشکلات مالی پیش آمده در دانشگاه علوم پزشکی همدان، و افزایش بسیار شدید هزینه‌های ساخت این مرکز، فعلا پروژه متوقف شده و مسئولان در حال رایزنی با خانواده بنیاد فرشچیان برای ادامه همکاری هستند.

با توجه به اینکه ساختمان مربوط به فاز نخست مرکز جامع سرطان همدان تکمیل شده اما به خاطر عدم راه‌اندازی دستگاه‌ها خدمات مربوطه ارائه نمی‌شود، مسئولان تصمیم گرفتند از این فضا به عنوان محلی برای شیمی‌درمانی بیماران استفاده کنند.

از روز چهارشنبه هفته گذشته ارائه خدمات شیمی‌درمانی در مرکز جامع سرطان آغاز شده است.

حمید کیانی، مدیر بیمارستان بعثت همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: روزانه 17 بیمار در درمانگاه شیمی‌درمانی فاز یک مرکز جامع سرطان بعثت پذیرش و خدمات دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه کارشناسان رادیوتراپی و پزشک متخصص هم در این مرکز مستقر شده است، تصریح کرد: فعلا بیماران فقط در شیفت صبح پذیرش می‌شوند.

افتتاح فاز نخست مرکز جامع سرطان همدان هیچ دردی از بیماران دوا نکردعملیات اجرایی مرکز جامع سرطان همدان متوقف و 200 کارگر بیکار شدند

مدیر بیمارستان بعثت همدان افزود: برنامه‌ریزی‌ها برای خدمت‌رسانی به بیماران شیمی‌درمانی در نوبت بعد از ظهر نیز در دستور کار است.

کیانی گفت: با توجه به اینکه شیمی‌درمانی پیش از رادیوتراپی انجام شده بنابراین با تامین اعتبار و ورود دستگاه «دزی متری» به مجموعه بلافاصله امور مربوط به نصب، راه‌اندازی و تکمیل پروژه رادیوتراپی سرعت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های مربوط به پرتودرمانی بیماران در این مرکز مستقر شده است، افزود: به دلیل وجود مشکلات، هنوز راه‌اندازی این دستگاه‌ها انجام نشده است. 

انتهای پیام/743/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز جامع سرطان همدان بیمارستان بعثت همدان شیمی درمانی راه اندازی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد